Vælg en side

360° Strategy Lab

Arbejd med din forretningsmodel i et 360° univers

Kom 360° rundt om din idé og forretning

360° Strategy Lab er inQvations eget værksted for forretningsudvikling. Her kan vi hjælpe dig med at skabe strategisk overblik, udvikling og eksekvering af forretningsmodeller i sprint. Det sker i samarbejde med vores strategipartner 360° Sprint, der står for faciliteringen af forskellige forløb og workshops, vi tilbyder dig som start-up i inQvation.

Fra idé til kommerciel succes

Med modulopbyggede forløb kan vi hjælpe dig med at kortlægge, designe og validere dit forretningskoncept. Vores team hjælper med at udvikle en stærk og agil forretningsmodel, der skal være med til at sikre optimale vækstbetingelser for din virksomhed og minimere risikoen for at fejle.

Vi har forskellige forløb, der kan give dig følgende:

 

  • Trykprøvning og udvikling af din ide og start-up
  • Et fælles mindset hos teamet
  • Stærke og enkle redskaber til forretningsudvikling
  • Kortlægning og formulering af en klar value proposition
  • Design og validering af forretningsmodel
  • Overblik over din forretningsmodels omverden
  • Udvikling af Go-to-market-strategi
  • Design og validering af roadmap og handlingsplan
  • Formulering og test af investor pitch

Udvikling og test af forretningsmodeller er lige så vigtig som udvikling og test af produkter. Jeg tror på, at det koncept, som 360° Sprint kommer med, kombineret med disse rammer, kan være med til at styrke vores start-ups og gøre dem endnu bedre til at udvikle og styrke deres forretning.

Claus Zibrandtsen, CEO hos inQvation

Skab et visuelt overblik

Rummets design er med til at sikre et visuelt overblik og sammenhæng mellem de forskellige faser, du arbejder i. Vi styrer dig og dit team igennem en forretningsudviklingsproces på en struktureret, enkel og overskuelig måde.

I det nye lab finder du også et 360° kamera, der kan dokumentere hele processen. På den måde kan du genbesøge og fremkalde hele processen trin for trin og hele tiden sørge for, at dig og dit team arbejder i den rigtige retning.

ER DU INTERESSERET I AT HØRE MERE OM, HVORDAN VI KAN HJÆLPE MED AT VÆKSTE DIN FORRETNING?

 

Så lad os mødes til en kop kaffe

Samarbejde med 360° Sprint

inQvation har indgået et partnerskab med strategivirksomheden 360° Sprint, som står for faciliteringen af de forskellige forløb og workshops i inQvations 360° Strategy Lab. De forskellige forløb bygger på et koncept, som 360° Sprint står bag. Konceptet er udviklet i samarbejde med forskere fra AU, ventureselskab, PwC m.fl. og bygger på erfaringer fra +130 strategiworkshops med +600 ledere igennem de seneste 6 år. Læs mere om 360° Sprint.