Fra industrihal til living lab for innovation

Vi har lokationen og bygningen på plads. Nu skal de indvendige rammer blot have en make over. Snart kan du gå på opdagelse i et kreativt univers bestående af fremtidens teknologier, ypperlig arkitektur og et køkken med den bedste føde til nysgerrige hjerner.

  • 150 faste og fleksible arbejdspladser
  • Mødefaciliteter – store som små
  • Tekniske faciliteter
  • Projekt Labs
  • Cafélandskab
  • Kun 10 min. fra Høje Taastrup St.

Vi vil skabe et sted, hvor talentfulde tech startups og medarbejdere fra den private og offentlige sektor kan lade sig inspirere, udveksle ideer og lære af hinanden.

Claus Zibrandtsen,
CEO inQvation

Miljøet

01

360 GRADERS MULTISAL

I løbet af foråret 2018 udvider vi med en stor 360 graders multisal, som er fleksibel og kan bruges til workshops, foredrag eller større konferencer.

02

MODERUM I GRØNNE OMGIVELSER

inQvation er en kombination af industri, teknologi og natur. Skovloungen er stedet, hvor du kan gå på opdagelse, afholde møder eller mødes til en kop kaffe i grønne omgivelser.

03

CAFE LANDSKAB

Uden mad og drikke, duer helten ikke. Derfor har vi fokus på at skabe de bedste vilkår for de kreative hjerner, der samles i inQvation.

04

PROJEKT LABS

Mulighed for at trække sig væk fra det åbne rum og arbejde effektivt i mindre projektlabs.

05

TECH LABS

Her kan du teste IOT protokoller, arbejde med datamodellering, få adgang til 3D printer og meget mere. Der er ingen undskyldning for ikke at bygge den næste rumraket eller flyvende bus.

innovation;
inkubation;
Inspiration;