inQvation investerer millioner i nyt samarbejde med Accelerace: Nu får iværksættere en endnu stærkere stemme

01/03/2019

INQVATION INVESTERER MILLIONER I NYT SAMARBEJDE MED ACCELERACE: NU FÅR IVÆRKSÆTTERE EN ENDNU STÆRKERE STEMME

Med indtrædelsen af inQvation i ejerkredsen, styrker Accelerace sin rolle som samlende aktør i det danske startup-økosystem. inQvation og Accelerace vil sammen gentænke, hvordan man i Danmark kan udvikle og hjælpe startups til vækst.

”Med investeringen fra inQvation tilføjer vi endnu en vigtig stemme til ejerkredsen af Accelerace og forfølger den linje, som vi har lagt om at samle så mange af aktørerne i startupøkosystemet som muligt omkring Accelerace til gavn for iværksætterne.”

Sådan siger CEO i Accelerace Peter Torstensen efter inQvation og Accelerace endelig satte pen på papir og underskrev aftalen om det nye samarbejde. Et samarbejde, som skal løfte dansk iværksætteri til nye højder.

”Accelerace er Nordens stærkeste accelerator og også en markant spiller på et europæisk plan. Med dansk oprindelse er det helt unikt, at Accelerace for det første har haft så mange startups igennem sine programmer og for det andet, at de også har skabt så meget erfaring med og viden omkring, hvordan man som startup får den bedste hjælp til at blive en succesfuld virksomhed,” siger CEO i inQvation, Claus Zibrandtsen om investeringen.

For ham falder samarbejdet helt naturligt, da inQvation har en ambition om at skabe det bedst tænkelige økosystem for iværksættere og dermed skabe bedre vilkår for startups til at vækste deres virksomhed.

”År efter år har Accelerace-teamet bevist, at den måde, de arbejder med startups og corporates på, har en kæmpe effekt på udviklingen af det danske iværksættermiljø. Bare tænk på at over 80% af de startups, som de har arbejdet med, stadig lever. Det er vildt, og det er ikke noget, man ser mange steder,” siger Claus Zibrandtsen.

 

Accelerace giver inQvation en direkte stemme i ejerkredsen med målet at blive et endnu større aktiv for startups med vækst og skalering for øje.

”Sammen skal vi gentænke, hvordan vi udvikler startups. Vi har så mange snitflader som afleder aktiviteter hos både Accelerace og inQvation. Vi har allerede set på, hvordan vi kan bruge hinanden og skabe værdi hele vejen rundt – og vi har sat forskellige initiativer i gang, som vi vil gå i luften med i 2019,” siger Claus Zibrandtsen.

Er du interesseret i at læse mere om inQvations investering i Accelerace? Så læs mere her i en artikel fra Berlingske.

Get updates from inQvation

* indicates required

CONTACT INFORMATION

Address:

Erik Husfeldts Vej 7 DK 2630 Taastrup

Opening time for residents:

24/7

You can also get in contact with us here

hello@inqvation.dk

Please fill out the contact sheet and we will get back to you as soon as possible