inQvation udvider porteføljen: velkommen til Passendo

15/08/2019

DANSKE ONLINE-PIONERER FÅR STOR MILLIONINDSPRØJTNING FRA INQVATION: ”NU KAN VI FOR ALVOR SÆTTE TURBO PÅ VORES VÆKSTREJSE OG INDTAGE NYE MARKEDER”

Sådan siger co-founder og CCO i Passendo, Anders Rantzau Rasmussen, efter at virksomheden har fået en millioninvestering fra inQvation. Passendo har haft stor succes i Skandinavien og sætter nu alt ind på også at kapre udenlandske kunder, som investeringen fra inQvation skal hjælpe med.

Bag Passendo står to pionerer inden for digital marketing, nemlig Anders Rantzau Rasmussen og Andreas Jürgensen, som grundlagde virksomheden tilbage i 2016. Begge har en baggrund inden for mediebranchen, hvor de har arbejdet med digital marketing i en lang årrække. Qua deres mange års erfaring fra branchen oplevede de, at mulighederne for annoncering i e-mailen ikke havde udviklet sig gennem de sidste 20-25 år. Anders og Andreas besluttede derfor for at bygge en markedsplads for mediehuse og annoncører, der skulle gøre det lettere både at sælge og købe målrettede annoncering i nyhedsbreve.

Passendo blev grundlagt i 2016 af de to online-pionerer Anders Rantzau Rasmussen og Andreas Jürgensen, som begge har en baggrund inden for medie- og marketingbranchen. På baggrund af deres mange års erfaring inden for branchen oplevede de, at annonceringsmulighederne i e-mailen ikke havde fulgt med den digitale udvikling. Derfor etablerede de Passendo, som er en markedsplads for e-mail marketing mellem mediehuse og annoncører verden over. I dag er Passendo vokset til at være en prisbelønnet platform, og virksomheden har kontorer i både København, Beograd og Dubai.

Passendo blev grundlagt i 2016 af de to online-pionerer Anders Rantzau Rasmussen (tv) og Andreas Jürgensen (th).

I dag er Passendo en prisbelønnet platform, som virker på tværs af e-mail og alle de traditionelle kanaler. De har haft stor succes i Skandinavien, hvor de har aftaler med nogle af de største mediehuse. Med investeringen fra inQvation er Passendo godt rustet til at indtage nye markeder uden for Norden.

”Vi er nået til et stadie i vores forretning, hvor der er behov for stærke kompetencer, som skal hjælpe os med at professionalisere vores forretning til et helt nyt niveau. inQvation har fra start lagt meget vægt på, at de ville komme med mere end blot kapital, men også sparring og hands-on hjælp til bl.a. strategi, internationalisering samt økonomisk og juridisk rådgivning. Og det er utrolig vigtigt for os at få denne hjælp, så vi kan indfri vores høje ambitioner”, udtaler Anders Rantzau Rasmussen, CCO hos Passendo, og uddyber de ambitioner, teamet har:

”Vores ambition er at få samme succes i Europa inden for en årrække, som vi har haft i Skandinavien. Hvis det sker, så vil jeg sige, at vi har gjort det godt. Det skal dog ske med fortsat fokus på vores kunders behov, så det er vigtigt, at vi hele tiden udvikler den stærkeste teknologi og de bedste koncepter. Det er det, vores succes baserer sig på”, udtaler Andreas Jürgensen, CEO hos Passendo.

Også fra inQvations side har man store forventninger til Passendo. inQvation og Passendo har kendt hinanden i lidt over 6 måneder, hvor de to parter har været i løbende dialog med hinanden omkring Passendos udvikling og den internationaliseringsrejse, som virksomheden er godt i gang med.

”Vi ser et enormt stærkt team med mange års erfaring og viden omkring deres felt. De kender deres kunder 100%, og de ved, hvilke behov kunderne har, og hvordan de kan være med til at løse dem. Selvom deres produkt lyder forholdsvis simpelt, så er der en enorm kompleksitet i deres teknologi, og det er derfor heller ikke noget, man bare bygger fra den ene dag til den anden”, siger Claus Zibrandtsen, CEO i inQvation.

inQvation bliver en del af ejerkredsen og skal hjælpe virksomheden på forskellige stadier. Claus Zibrandtsen bliver en del af Passendos bestyrelse og vil bl.a. assistere teamet på et strategisk plan og hjælpe med deres internationaliseringsstrategi. Herudover er inQvation allerede nu involveret i Passendo på en daglig basis, hvor inQvation varetager Passendos finansielle opgaver. På den måde kan det yderst kompetente team bedre fokusere på det vigtigste, nemlig at udbrede deres platform til nye markeder uden for Skandinavien og udvikle deres teknologi yderligere.

Læs mere om investeringen og det kommende samarbejde på Dansk Markedsføring.

Get updates from inQvation

* indicates required

CONTACT INFORMATION

Address:

Erik Husfeldts Vej 7 DK 2630 Taastrup

Opening time for residents:

24/7

You can also get in contact with us here

hello@inqvation.dk

Please fill out the contact sheet and we will get back to you as soon as possible