Internationalt acceleratorprogram for IoT-startups

24/04/2019

DANMARKS FØRSTE INTERNATIONALE ACCELERATORPROGRAM FOR IOT START-UPS

Satser Danmark mere på IoT, kan vi åbne op for et kæmpe markedspotentiale. Men området har ikke været dyrket tilstrækkeligt – indtil nu. Sådan mener Claus Zibrandtsen, CEO for InQvation, der sammen med Accelerace har udviklet Danmarks første internationale program rettet specifikt mod IoT-startups.

Nu kan vi endelige løfte sløret for, at vi sammen med Accelerace har lavet Danmarks første internationale program rettet specifikt mod IoT start-ups!

Data er som bekendt det nye olie, men til forskel fra olie, kan data frembringes overalt. Og når fysiske ting bliver koblet på internettet, kan virksomheder, organisationer og individer pludselig få indsigt i alt omkring sig. Men indtil nu har vi ikke set nogle forløse det potentiale, der ligger i at samle et økosystem bestående af både start-ups, corporates of øvrige interessenter omkring IoT i Danmark. Det bliver der lavet om på nu!

SAMMEN SKAL VI UDVIKLE IOT-GULDKORN

Ifølge Claus Zibrandtsen findes der et kæmpe stort markedspotentiale indenfor IoT. I Danmark har vi dog ikke været gode til at dyrke området endnu, hvorfor vi heller ikke ser mange start-ups indenfor området. Vi begynder dog at se, at IoT har en mere markant indtræden på en række forskellige vertikaler – og det vil vi gerne være med til at fremme endnu mere.

“Vi håber selvfølgelig, at vi kan være med til at udvikle nogle stærke virksomheder, der på sigt kan blive til guldkorn for Danmark og løfte dansk erhvervslivs konkurrenceevne. Forhåbentligt ser vi en række virksomheder med et stort vækstpotentiale, hvor vi også kan investere og hjælpe med at skalere deres forretning. Hertil håber vi selvfølgelig også, at acceleratoren er med til at skabe mere fokus på IoT og vise, at der er et stort markedspotentiale inden for det område”, siger Claus Zibrandtsen, CEO hos inQvation.

Vores mål med programmet er, at vi er med til at udvikle hvert enkelt start-up baseret på deres konkrete behov. Det sker ved at tilbyde skræddersyet mentoring, give adgang til et stort netværk af eksperter inden for området og give adgang til testfaciliteter hos inQvation.

“Vores vision er at bygge en international IoT-fokuseret accelerator, der går langt ud over de danske grænser, og som evner at tiltrække nogle af de bedste og mest innovative startups fra hele verden. Det kan vi ikke gøre alene. Derfor går vi efter at samle et bredt økosystem af nordiske og internationale etablerede virksomheder, mentorer og partnere til programmet, der kan være med til at skabe de bedste rammer for deltagerne”, siger Søren Lottrup, Partner i Accelerace.

ER DET DIG, VI LEDER EFTER?

Talenfulde start-ups med fokus på IoT får en unik mulighed for at få adgang til Norden, skræddersyet mentoring af eksperter inden for feltet og adgang til testfaciliteter hos inQvation. Du har nu muligheden for at ansøge om en plads i programmet. Deadline for tilmelding er senest d. 2. juni 2019.

Læs meget mere om programmet: https://www.accelerace.io/iot-accelerator/

Get updates from inQvation

* indicates required

CONTACT INFORMATION

Address:

Erik Husfeldts Vej 7 DK 2630 Taastrup

Opening time for residents:

24/7

You can also get in contact with us here

hello@inqvation.dk

Please fill out the contact sheet and we will get back to you as soon as possible