Vælg en side

Nyheder fra inQvation

Følg med i hvad der sker i centret, mød vores beboere, hør om de kommende events, læs mere om vores investeringer og meget mere.

10 spørgsmål til Frederik Bonde

Frederik Bonde er for nylig tiltrådt som Head of Business Development & Strategy hos inQvation. Vi har taget en snak med ham om T-shape positioner, vidensbegærlighed, data som valideringsmiddel, cykling og at rede sin seng hver morgen. Her får du 10 spørgsmål og Frederiks tilhørende svar, så du kan lære ham bedre at kende – både på et fagligt og personligt plan.

10 spørgsmål til Frederik Bonde

5 observationer fra CES 2019

I begyndelsen af januar drog inQvation til Las Vegas i USA for at deltage i verdens største messe for forbrugerelektronik, CES. Her får du vores 'take' på de største observationer fra messen, hvor især start-ups har fået langt større betydning og ikke mindst steget i antal af udstillere – men hvor mange danske start-ups var blandt disse?

5 observationer fra CES 2019

GOODIEBOX sætter retning på skibet

I en travl hverdag, hvor eksekvering er omdrejningspunktet, kan man let miste overblikket over ens forretning. Derfor er det utrolig vigtigt, at man engang imellem trækker sig tilbage, sætter sig op i helikopteren og får skabt et fælles billede af, hvad det er for en virksomhed, man har med at gøre, og hvordan man kommer i mål med ens målsætninger. Det kender GOODIEBOX alt til!

GOODIEBOX sætter retning på skibet

Dansk start-up i Silicon Valley får ny millionindsprøjtning

inQvation har investeret et millionbeløb i det danske IoT-start-up Spiio, der er placeret i Silicon Valley. Spiio er den seneste investering fra inQvation, som tidligere på året investerede i henholdsvis Cortrium, Suma Care og GOODIEBOX.

Dansk start-up i Silicon Valley får ny millionindsprøjtning

inQvation fejrer jul med tips og tricks

Hver dag i december frem til juleaften vil succesfulde iværksættere, spændende profiler i start-up miljøet og eksperter inden for forskellige områder dele ud af deres bedste tips og tricks med dig. Hold øje med vores Facebook-side, hvor vi hver dag frem til d. 24. december vil åbne en ny låge i vores julekalender.

inQvation fejrer jul med tips og tricks

Mød Cortrium – en del af inQvation

Cortrium er et dansk medtech start-up, der har udviklet en hjertemonitor. Devicet kaldes C3 Holter Monitor og er fri for ledninger, nem at udtrække data fra, har en lang batterilevetid og er mere bekvem for patienter at bære end traditionelle løsninger på markedet. inQvation investerede for nyligt i Cortrium og tilføjede virksomheden salgs- og produktionsressourcer til at satse fuldt ud på samarbejdet med medicinalfirmaet Pfizer i Tyskland.

Mød Cortrium – en del af inQvation

gå ikke glip af nyheder