Vælg en side

Nyheder fra inQvation

Følg med i hvad der sker i centret, mød vores beboere, hør om de kommende events, læs mere om vores investeringer og meget mere.

11 spørgsmål du skal kunne besvare inden din pitch

Gennem de sidste par år som CEO i inQvation, har Claus Zibrandtsen modtaget og hørt en del pitches. Desværre er der virkelig svingende kvalitet fra pitch til pitch. Det er en skam, for ofte er ideen god, men forberedelsen er ikke optimal. Her får du 11 spørgsmål, du som iværksætter skal kunne besvare, inden du skal pitche overfor mulige investorer.

11 spørgsmål du skal kunne besvare inden din pitch

inQvation udvider porteføljen: Velkommen til Onomondo

”Nu er vi for alvor klar til at spille i ’den store liga’ og udfordre de traditionelle netværksoperatører”, siger co-founder og CEO i Onomondo, Michael Karlsen, efter at selskabet har landet en større millioninvestering fra inQvation og erfarne udenlandske business angels. Investeringen skal være med til at styrke Onomondos position fremadrettet og for alvor accelerere selskabets vækst.

inQvation udvider porteføljen: Velkommen til Onomondo

Mød ATTAVIK, Grønlands første tech start-up

Teamet bag ATTAVIK, der består af John ’Luk’ Siegstad og ægteparret Jeanne og Poul Holm, hev for nylig teltpløkkerne op og tog rejsen fra Grønland til Danmark. For nu var det tid til, at de for alvor kunne kaste sig over deres nye start-up, nemlig ATTAVIK. I denne artikel tager vi dig bl.a. til Grønland, hvor Poul og Jeanne Holm tilbage i 2007 fik idéen til en ny teknologi. En teknologi som de i dag har patent på.

Mød ATTAVIK, Grønlands første tech start-up

Skal du patentere dit produkt eller ej? Del 2

Når vi tænker patentering, så får vi med det samme grå hår. For det virker til at være en jungle, der er svær at finde hoved og hale i. Er et patent overhovedet noget, man skal gå efter? Vi har teamet op med AWA, der er førende inden for IP-rådgivning med kontorer i både Europa og Asien. I dette blogindlæg får du 5 grunde til, hvorfor du ikke skal patentere dit produkt.

Skal du patentere dit produkt eller ej? Del 2

Skal du patentere dit produkt eller ej? Del 1

Når vi tænker patentering, så får vi med det samme grå hår. For det virker til at være en jungle, der er svær at finde hoved og hale i. Er et patent overhovedet noget, man skal gå efter? Vi har teamet op med AWA, der er førende inden for IP-rådgivning med kontorer i både Europa og Asien. I dette blogindlæg får du 8 grunde til, hvorfor du skal patentere dit produkt.

Skal du patentere dit produkt eller ej? Del 1

gå ikke glip af nyheder