Nyheder fra inQvation

Følg med i hvad der sker i centret, mød vores beboere, hør om de kommende events, læs mere om vores investeringer og meget mere.

Mød Cortrium – en del af inQvation

Cortrium er et dansk medtech start-up, der har udviklet en hjertemonitor. Devicet kaldes C3 Holter Monitor og er fri for ledninger, nem at udtrække data fra, har en lang batterilevetid og er mere bekvem for patienter at bære end traditionelle løsninger på markedet. inQvation investerede for nyligt i Cortrium og tilføjede virksomheden salgs- og produktionsressourcer til at satse fuldt ud på samarbejdet med medicinalfirmaet Pfizer i Tyskland.

Mød Cortrium – en del af inQvation

10 mantraer til at designe bedre hardware

I september afholdt inQvation og Designit en workshop på TechBBQ om design af hardware. Til workshoppen havde inQvation og Designit sammensat 10 mantraer til at kombinere den bedste teknologiske løsning i det flotteste design. For designet af dit hardware har betydning!

10 mantraer til at designe bedre hardware - inQvation & Designit

232 dage efter Danmarks nye IoT Hub slog dørene op

For 7 måneder siden (eller helt præcis 232 dage) slog vi dørene op for Danmarks nye IoT Hub. Der er sket meget siden da! Hvor mange beboere har vi budt velkommen? Hvor mange arrangementer har vi afholdt? Og hvor mange kopper kaffe har nogle af Danmarks mest lovende iværksættere mon drukket? Her får du nogle af højdepunkterne fra de sidste 232 dage!

232 dage efter Danmarks nye IoT Hub slog dørene op

Vi vil være med til at styrke danske hardware start-ups

Vi har haft travlt på det sidste. Rigtig travlt. På tre uger investerede vi nemlig i tre meget lovende start-ups med aktiviteter inden for hhv. medico-branchen og e-commerce. Med de nye investeringer intensiverer vi for alvor vores satsning inden for IoT-markedet og vores tro på datadrevet virksomheder.

Vi vil være med til at styrke danske hardware start-ups

gå ikke glip af nyheder