n(;/
){t
his

inQvation har rødder i iværksætteri, teknik og utraditionelle løsninger. Ideen til inQvation udspringer af vores egen erfaring med innovation og vækst af nye virksomheder gennem årene.

Vi er med andre ord dig, bare med masser af erfaringer, og vi vil elske at blive en del af din erfaring med at skabe DIN succes.

En del af Zibra Group

inQvation er en del af Zibra Group, som entreprenøren og monopolbryderen, Niels Zibrandtsen, står bag. Hvad der startede med at være én virksomhed, er i dag vokset til 7 virksomheder, der alle har aktiviteter inden for IT og teknologi – og gruppen har fortsat vokseværk.

Læs mere om Zibra Group

inQvation beskrives bedst som værende en katalysator, der vil hjælpe med at udklække nye, innovative virksomheder og skabe fundamentet for en spændende digital fremtid. Vi vil skabe vækst i det danske iværksættermiljø.

Teknologi-elskende virksomhed

Ny teknologi er det, vores hjerte banker for. Vi lader os ikke skræmme af den ukendte fremtid, men vil derimod gerne være med til at skabe den ved at forstå de teknologier, der kommer til at forme fremtidens samfund.

Ét af vores mål er derfor hele tiden at udforske nye teknologier, så vi indsamler ny viden, dybere viden og mere erfaring med nogle af de nyeste teknologier. Ét af de områder, vi på nuværende tidspunkt kigger ind i, er Big Data og Internet of Things. Vi har et dedikeret team til at udforske samt indsamle viden om disse områder og det er også noget, vi gerne vil dele med resten af huset.

Hvorfor vi gør det
– det store why

inQvation er et resultat af mange års arbejde med hele tiden at skabe udvikling, udfordre det traditionelle og bryde monopoler. Det har ført til nye produkter, nye forretningsmodeller og nye virksomheder. Det er vores erfaring med og tilgang til innovation, som vi gerne vil dele med andre.

Vi tror på, at det er nødvendigt at udfordre de fastlåste paradigmer og nedbryde monopoler for at skabe vækst og et mere effektivt samfund.

Vi har selv oplevet, hvordan det kan være en udfordring at skabe innovation indenfor de faste organisatoriske rammer. Derfor vil vi skabe et sted, hvor virksomheder og offentlige institutioner kan sende projektgrupper hen for at arbejde med nye ideer, koncepter og teknologier. Et sted hvor de får en anderledes oplevelse og bliver en del af at større innovativt miljø.

Vi vil se mange flere danske startups på den internationale scene – den nye Mark Zuckerberg eller Elon Musk kan godt være dansk.

Jeg har aldrig gjort det her for at tjene penge. Jeg vil skabe indholdsrige arbejdspladser, og jeg vil hjælpe Danmark med at booste innovationen, så vi alle kan blive endnu dygtigere, gøre en forskel for vores land og styrke vores konkurrenceevne

– Niels Zibrandtsen,
stifter af inQvation

Teamet
Bag InQvation

Holdet bag inQvation er en kombination af digitale indfødte og erfarende innovatører og forretningsfolk, kvinder og mænd, teknologinørder og kreative hjerner. Fælles for alle er deres fascinationen af teknologi og lysten til at udvikle, dele og inspirere hinanden.

Næste generation skal skabe fremtiden. Og vi vil være med.

NAVN
Claus Zibrandtsen

TITEL
CEO

EMAIL
clz@inqvation.dk

MOBIL
+45 3143 7227

Hvilken boks passer det ind i?

NAVN
Pernille S. Christensen

TITEL
Project and Marketing Manager

EMAIL
psc@inqvation.dk

MOBIL
+45 2251 5754

God ide, har du styr på forretningen?

NAVN
Karsten F. R. Madsen

TITEL
Business Development Manager

EMAIL
kam@inqvation.dk

MOBIL
+45 3126 0846

Et statement er bare lidt federe med et # foran.

NAVN
Stine Nøhr Skiffard

TITEL
Marketing Coordinator

EMAIL
sns@inqvation.dk

MOBIL
+45 2872 0600

Det lyder sjovt, lad os prøve.

NAVN
Morten Guldager

TITEL
Prototype Maker

EMAIL
mog@inqvation.dk

MOBIL
+45 2550 7245

Det er ofte uden for boksen, den rigtige løsning findes.

NAVN
Birger Hauge

TITEL
Director of Public Affairs & Education

EMAIL
hauge@zibra.dk

MOBIL
+45 2142 0500

Arbejd mens du er frisk og ung, det gavner når du bliver gammel og tung.

NAVN
Devran Kucukyildiz

TITEL
Studentermedhjælper

EMAIL
dek@inqvation.dk

MOBIL
+45 xx xx xx xx

Vidensdeling og netværk skal faciliteres – og gerne med et tvist.

NAVN
Christina Stentebjerg

TITEL
Event and Project Manager

EMAIL
chs@inqvation.dk

MOBIL
+45 4115 4500

Teknologi i blodet og fingeren på pulsen.

NAVN
Henrik Bo Hansen

TITEL
CTO

EMAIL
hbh@inqvation.dk

MOBIL
+45 4080 1111