Vælg en side

Vi vil være med til at styrke danske hardware start-ups

9. oktober 2018

Vi vil være med til at styrke danske hardware start-ups

 

Vi har haft travlt på det sidste. Rigtig travlt. På tre uger investerede vi nemlig i tre meget lovende start-ups med aktiviteter inden for hhv. medico-branchen og e-commerce. Med de nye investeringer intensiverer vi for alvor vores satsning inden for IoT-markedet og vores tro på datadrevet virksomheder. Få overblikket over vores seneste investeringer her og læs mere om, hvordan vi investerer aktivt i start-ups i en artikel af Bootstrapping!

Tre investeringer på tre uger
Først investerede vi et tocifret millionbeløb i Cortrium, der har udviklet et IoT-device til at screene hjertesygdomme og tidligere er blevet kaldt “én af Danmarks mest lovende startups” af Forbes. Så investerede vi i GOODIEBOX, som er en abonnementsservice for beauty produkter baseret på datadrevet forbrugerindsigter. Og senest har vi investeret i det danske medico start-up Suma Care, der har udviklet et IoT-device, som skal give borgere med inkontinens bedre komfort samt mere værdighed i hverdagen.

Aktiv involvering fremfor passivt ejerskab
Kendetegnet for alle tre investeringer er måden, hvorpå vi har investeret. Vi tror på, at vi kan være med til at vækste virksomhederne hurtigere ved at have en aktiv rolle i virksomhedernes udvikling fremfor blot at komme med en passiv kapitalindsprøjtning.

Det kræver, at vi involverer os i iværksætternes hverdag, hvor de virkelige udfordringer opstår. Derfor er vi også glade for, at Cortrium allerede er flyttet ind i inQvation, og at Suma Care også snart bliver en del af vores IoT Hub, så vi har en daglig og tæt kontakt med de to start-ups.

Læs hele artiklen med Claus Zibrandtsen, der udtaler sig om måden inQvation investerer på, hos Bootstrapping (artiklen gemmer sig bag en paywall)

Claus Zibrandtsen, CEO i inQvation, har haft en snak med Bootstrapping, hvor han fortæller nærmere om vores investeringsstrategi. Til Bootstrapping udtaler Claus Zibrandtsen bl.a. følgende:

“Det vigtigste for mig, når jeg har investorkasketten på, er, at jeg hele tiden kan se værdien af selskabet stige. Vi skal blive ved med at kunne tilføre værdi. Min tese er, at vi kan gøre det meget bedre end passive investorer. Vi kan se på vores investeringer, at de rykker længere på kortere tid. Og vi vil følge dem så langt som muligt”

Læs hele artiklen på Bootstrapping. Du kan læse mere om vores investeringsstrategi, hvilke start-ups vi især er på udkig efter, vores egen rating-model, og hvad vi især holder øje med, når vi skal bedømme en mulig investering. Vær opmærksom på, at artiklen gemmer sig bag en paywall.

CONTACT US

 

Do you have something on your mind? Then contact us now!